Om oss

Om oss

Gartneriet ligger sentralt i Lier kommune. Det produseres 20 millioner tulipaner og 500.000 liljer i året. Anlegget er ca 12.000 m2 stort, og er innredet med høyteknologisk utstyr for klimastyring, lavt energiforbruk og alle arbeidsoppgaver.

Vi er en familiebedrift som gjennom generasjoner har drevet med alle slags blomster i alle ledd. Som en velfungerende familiebedrift har vi korte kommunikasjons linjer, slik at vi alltid har full kontroll på alle deler og stadier av produksjonen. Vi har en unik detalj kunnskap om tulipaner og liljer.

Gartneriet er spesialisert på tulipaner og liljer. Kvalitet og ferske tulipaner og liljer er hovedfokuset vårt. Vi jobber hardt og målrettet for å nå målet vårt, vi skal ha Norges beste kvalitet og fargeutvalg. Produksjons anlegget er meget moderne med høyt nivå på teknisk utstyr, slik at vi er fullt konkurransedyktige i markedet også på pris. Tulipanene blomstrer til riktig tid, slik at vi kan pakke og levere dagsferske tulipaner som avtalt til våre kunder. Produksjonen er meget miljøvennlig.